BRUIXOLES QUE BUSQUEN SOMRIURES PERDUTS

BRUIXOLES QUE BUSQUEN SOMRIURES PERDUTS
Ficha técnica
Editorial:
ROSA DELS VENTS
Any d'edició:
Matèria
Narrativa butxaca
ISBN:
978-84-17627-40-9
Pàgines:
240
Enquadernació:
Rústica
Disponibilitat:
Consultar

8,95 €

Mai no deixaré de cercar el meu arxipèlag de sinceritat...
Vols formar-ne part? «Mai no ens mentirem... Escolta'm bé, això implica alguna cosa més que ser sincer... En aquest món hi ha molt agent falsa... Les mentides t'envolten, i saber que hi ha un arxipèlag de persones que sempre et diran la veritat és molt valuós... Vull que formis part del meu arxipèlag de sinceritat... »El fet de saber que pots confiar en l'altra persona, que mai no et mentirà, que sempre et dirà la veritat quan l'hi demanis, no té preu... Et fa sentir fort, molt poderós... »I és que la veritat mon mons... La veritat et fa feliç... Crec que la veritat és l'única cosa que importa...» L'amor vertader, la família, la venjança, les segones oportunitats, la sinceritat... En aquesta novel·la, Albert Espinosa ens submergeix en una història emocionant protagonitzada per uns personatges inoblidables que ens faran reflexionar i descobrir el que realment és important a la vida. La crítica ha dit...
«Una novel·la molt en l'orbita del món groc.»
La Vanguardia «Veritat, amistat o felicitat són bens, intangibles, de l'univers d'Albert Espinosa, obsessionat amb impregnar de Vida -en majúscules- cada línia dels seus textos.»
El País «Una història sobre la capacitat de recompensar que té la vida després d'haver-se topat amb la mot de la persona més estimada.»
ABC

Altres llibres de l'autor

EL MUNDO AMARILLO
EL MÓN GROC
EL MILLOR D´ANAR ES TORNAR
LO MEJOR DE IR ES VOLVER
EL MÓN BLAU