(CAT).CARTA DE LA SENYORA GONZALEZ, LA

(CAT).CARTA DE LA SENYORA GONZALEZ, LA
Ficha técnica
Editorial:
A BUEN PASO
Any d'edició:
Matèria
Primers lectors
ISBN:
978-84-17555-28-3
Pàgines:
40
Disponibilitat:
Consultar
Col·lecció:
ILUSTRADOS

19,00 €

Després de passar una nit en vela, pensant en què li dirà al senyor Lairla, la senyora González escriu una carta, l’olor a cireres de la qual, exactament com el tabac de la pipa del senyor Lairla, cridarà l'atenció del carter que emprendrà un emocionant viatge per a lliurar-la.
Comença així una història en la qual s’encadenen escenes i diferents nivells de la realitat. Un llibre únic on tota metàfora és susceptible de convertir-se en imatge literal, de manera que el lector anirà acompanyant aquesta carta des del sac del carter, a través d’una rasa, la panxa d’un peix, la gola d’un gegant i molts més llocs fins a aterrar a les mans del senyor Lairla.
El viatge d’una carta d'amor es transforma en una aventura onírica en les pàgines d’aquest llibre admirablement construït.
Publicat per primera vegada en castellà a Mèxic l’any 2000; guanyador d’una menció honorífica en el III Concurs Il·lustrat A orilla del viento; Guanyador del primer lloc en el V Premi Internacional del Llibre Infantil i Juvenil 2000 del CONACULTA (Mèxic); apareix ara en una nova edició completament renovada, a nivell d’imatge, text i disseny, i per primera vegada en català.