BIBLIA. BIBLIA CATALANA INTERCONFESSIONAL

BIBLIA
Ficha técnica
Editorial:
CENTRE DE PASTORAL LITURGICA
Materia
Filosofia y religión
ISBN:
978-84-9805-468-2
Páginas:
2208
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Consultar

9,95 €

La Bíblia. No necessita presentació. És el llibre dels llibres. Es troba a l’arrel del nostre art i de la nostra literatura. Potser és el llibre més globalitzat, més present a tot el món.
Catalana. És una traducció al català, feta amb criteris científics, en llenguatge planer i expressiu.
Interconfessional. És una traducció feta per un equip de biblistes de diferents denominacions (confessions) cristianes: catòlics, reformats… a partir de les llengües originals, aprovada per la Conferència Episcopal Espanyola i que té el suport de les Societats Bíbliques Unides i diverses entitats evangèliques catalanes.
I per primera vegada, a l’abast de tots els lectors i lectores en llengua catalana, en un format popular, a un preu assequible i amb les magnífiques il·lustracions del pintor i dibuixant Perico Pastor.
«La Bíblia ha sobrepassat els límits estrictes de la seva àrea natural d’influència, i s’ha convertit en un text sense fronteres, ni físiques ni mentals»
Armand Puig
«La Bíblia és memòria col·lectiva, és testimoni d’una voluntat de ser i de progressar, sostinguda al llarg dels segles».
Agustí Borrell
«Europa no és comprensible sense la Bíblia, si bé la força d’expansió de les narracions i de les idees bíbliques ha implicat tots els continents»
Rafael Argullol

Otros libros del autor

SALVEM EL PLANETA! (LA PORQUETA PEPA. DIDÃÁCTICS)
GABÓN (PETIT FUTÉ)
EL AUTOMÓVIL
MALDIVAS (PETIT FUTÉ)
CABO VERDE (PETIT FUTÉ)