ESMOLAR L'EINA. GUIA DE REDACCIÓ PER A PROFESSIONALS

ESMOLAR L'EINA
Ficha técnica
Editorial:
EDICIONS 62
Año de edición:
Materia
Ensayo
ISBN:
978-84-17423-20-9
Páginas:
160
Disponibilidad:
Disponibilidad inmediata
Colección:
LABUTXACA

8,95 €
Comprar

Dominar l'escriptura és essencial en la societat lletrada en què vivim. Redactar és molt més que transmetre dades: escrivint s'elabora el coneixement, es construeix la identitat de l'autor, s'escull el lector, s'exerceix el poder, s'organitza el món... Que contundent, delicat o resolutiu pot ser el discurs si s'utilitza amb perspicàcia! I, en canvi, que barroer, confús i irritant arriba a ser quan un és maldestre! Fa anys, Daniel Cassany va posar La cuina de l'escriptura a l'abast de tots aquells interessats en l'escriptura per ensenyar-los l'abc d'aquest estri. Ara, amb el llibre que teniu a les mans, Cassany es dirigeix als més iniciats per ensenyar-los com poden esmolar l'eina encara més. Autors, editors, supervisors i lectors trobaran aquí nous criteris per complir les seves tasques amb més satisfacció i maduresa.

Otros libros del autor

LA CUINA DE L'ESCRIPTURA
EN LÍNEA:ESCRIBIR Y LEER EN LA RED
AFILAR EL LAPICERO
AFILAR EL LAPICERO. GUIA DE REDACCION PARA PROFESIONALES
ESMOLAR L´EINA. GUIA DE REDACCION PER A PROFESSIONALS