FELIÇOS. LA FELICITAT, A LA TEVA MANERA

FELIÇOS
Ficha técnica
Editorial:
COLUMNA
Año de edición:
Materia
Autoayuda
ISBN:
978-84-664-2327-4
Páginas:
256
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Consultar

18,90 €

La felicitat és fonamental per a la teva salut mental, física i emocional. Aquestes pàgines són una invitació a endinsar-nos en la seva recerca i en la seva conquesta. Una fantàstica barreja entre inspiració i  coneixement ens apropa a la felicitat a través d’un gran viatge. Aquí hi conviuen, sense fronteres, eines, rutines, gestos, intuïcions i pistes de tot el món i de tots els temps que et conviden a deixar enrere les ferides, a ballar amb el caos, a pensar en les desgràcies com penses en les onades del mar, a comprendre que estàs fet d’estrelles o a plantar arbres... Una saviesa al nostre abast que celebra l’aventura de viure arreu del món.
En aquest llibre hi trobaràs el llegat d’antics filòsofs grecs i xinesos, d’alquimistes màgics, de poetes i científics, a més dels testimonis quotidians i valents de lectors anònims. Una selecció inspiradora de vides apassionades a la recerca de la felicitat.
Feliços és un llibre obert i vital que ens convida a fer un viatge únic i ens dóna mil i una possibilitats perquè cadascú trobi el seu propi camí.

Otros libros del autor

EL CONCURSO DE LAS IDEAS GENIALES
UNA MOCHILA PARA EL UNIVERSO
EL LLIBRE DELS MOMENTS FELIÇOS
EL LIBRO DE LOS MOMENTOS FELICES
EL LIBRO DE LAS PEQUEÑAS REVOLUCIONES