L'ART DE NO AMARGAR-SE LA VIDA (EDICIÓ AMPLIADA I ACTUALITZADA). LES CLAUS DEL CANVI PSICOLÒGIC I LA TRANSFORMACIÓ PERSONAL

L'ART DE NO AMARGAR-SE LA VIDA (EDICIÓ AMPLIADA I ACTUALITZADA)
Ficha técnica
Editorial:
ROSA DELS VENTS
Año de edición:
Materia
Autoayuda
ISBN:
978-84-16930-61-6
Páginas:
368
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Disponibilidad inmediata

15,90 €
Comprar

Aquesta edició actualitzada per Rafael Santandreu conté un nou pròleg i incorpora cinc testimonis de canvi d'expacients de l'autor, que ratifiquen l'eficàcia i l'èxit de L'art de no amargar-se la vida i del mètode en què està basat. El nostre destí és arribar a ser més forts i feliços. I Rafael Santandreu ens proporciona, en aquest llibre, un mètode pràctic, accessible i demostrat científicament per aconseguir-ho. Amb un estil propi, en combinació amb la seva llarga experiència com a psicòleg i amb vivències personals, l'autor mostra com podem transformar la nostra manera de pensar i actuar per tal d'aconseguir ser persones serenes, alegres i optimistes. Emprant les eines de la psicologia cognitiva, l'escola terapèutica més reconeguda del món, L'art de no amargar-se la vida s'ha convertit en un llibre de referència imprescindible, que ha ajudat centenars de milers de persones a ser més felices. Ressenya:
«Un llibre molt ben escrit, científicament sòlid i útil per a aconseguir tenir una vida més gratificant i feliç. El recomano.»
Walter Riso

Otros libros del autor

NADA ES TAN TERRIBLE
NO HI HA RES TAN TERRIBLE
EL ARTE DE NO AMARGARSE LA VIDA (EDICIÓN AMPLIADA Y ACTUALIZADA)
LAS GAFAS DE LA FELICIDAD
SER FELIZ EN ALASKA