LA NOIA QUE SOMIAVA UN LLUMÍ I UN BIDÓ DE GASOLINA

LA NOIA QUE SOMIAVA UN LLUMÍ I UN BIDÓ DE GASOLINA
Ficha técnica
Editorial:
EDICIONS 62
Año de edición:
Materia
Bolsillo narrativa
ISBN:
978-84-16334-39-1
Páginas:
768
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Consultar

9,95 €

La Lisbeth Salander s’ha pres un temps: necessita apartar-se del focus d’atenció i sortir d’Estocolm. Tracta de seguir una dura disciplina i no contestar a les trucades ni als missatges d’en Mikael, que no entén per què ha desaparegut de la seva vida sense donar cap tipus d’explicació. La Lisbeth es cura les ferides d’amor en solitud, tot i que intenti distreure el desencantament mitjançant l’estudi de les matemàtiques i amb certs plaers en una platja del Carib.
I en Mikael? El gran heroi viu bons moments a Millennium, amb les finances de la revista sanejades i el reconeixement professional per part dels col·legues. Ara té entre mans un reportatge apassionant sobre el tràfic i la prostitució de dones procedents de l’Est que li ha proposat en Dag Svensson, periodista d’investigació, i la seva dona, la criminòloga i investigadora de gènere Mia Bergman. 
Les vides dels dos protagonistes semblen haver-se separat completament, però mentrestant... una noia, lligada a un llit, suporta un dia rere l’altre les horribles visites d’un ésser menyspreable i, sense dir una paraula, somia un llumí i un bidó de gasolina, la manera de provocar un foc que acabi amb tot.
El 27 d’agost no et perdis Millennium 4, El que no et mata et fa més fort. Torna la Lisbeth, Millennium continua.
 

Otros libros del autor

LA REINA EN EL PALACIO DE LAS CORRIENTES DE AIRE
LA CHICA QUE SOÑABA CON UNA CERILLA Y UN BIDON DE
LA NOIA QUE SOMIAVA UN LLUMÍ I UN BIDÓ DE GASOLINA
LOS HOMBRES QUE NO AMABAN A LAS MUJERES
ELS HOMES QUE NO ESTIMAVEN LES DONES