LES ORTIGUES. REMEIS, CUINA, USOS I TRADICIO

LES ORTIGUES. REMEIS, CUINA, USOS I TRADICIO
Ficha técnica
Editorial:
FARELL EDICIONS
Año de edición:
Materia
Salud
ISBN:
978-84-17116-22-4
Páginas:
152
Encuadernación:
Otros
Disponibilidad:
Disponibilidad inmediata

19,00 €
Comprar

Sovint sÕha considerat lÕortiga com una mala herba, ja que quan la toquem pica i ens provoca una co?ssor molesta. Tanmateix, ?s una planta amb unes excelálents qualitats nutricionals, una de les millors verdures silvestres. La diversitat i proporci? de nutrients que cont? (calci, vitamines, ferro, prote?nes, etc.) la converteixen en un superaliment desaprofitat. Pot ser lÕaliada perfecta per a la nostra salut i cura personal, ja que, a part de la seva comestibilitat, t?, com a planta medicinal una llarga tradici? i moltes aplicacions teraputiques (com a antioxidant, antiinflamatori, per a lÕanmia, etc.). Sabeu com utilitzar-la i com cuinar-la? Us donem receptes i idees per a elaborar plats nutritius i sans. En coneixeu les aplicacions com a planta medicinal? Doncs aqu? teniu remeis casolans i preparats senzills i eficaos. Aquest llibre vol aprofundir en el coneixement de lÕortiga per ajudar a divulgar-ne les magn?fiques bondats: aliment, medicina, fibra txtil... i moltes m?s aplicacions que de ben segur us sorprendran. LÕortiga ?s una de les plantes m?s polifactiques, i aqu? la descobrirem.

Otros libros del autor

LA FARIGOLA. PROPIETATS, RECEPTES I TRADICIO