PA (CATALA) PAN

PA (CATALA) PAN

FET A CASA I AMB EL GUST DE SEMPRE

BARRIGA, XAVIER

19,90 €
IVA inclós
Consultar disponibilitat
Editorial:
GRIJALBO
Any d'edició:
2013
Matèria
Novel.la/contes
ISBN:
978-84-253-5054-2
Pàgines:
192
Enquadernació:
Otros
Col·lecció:
GRIJALBO
19,90 €
IVA inclós
Consultar disponibilitat
Afegir a favorits

Com trobem a faltar aquell gust inconfusible del pa acabat de fer! Doncs potser ja és hora que recuperem un dels nostres aliments bàsics #un ingredient que no pot faltar en cap dieta equilibrada# i tornem a gaudir d'un gust i unes aromes ben entranyables, que ens fan retrobar el caliu de casa.



Xavier Barriga, mestre flequer que combina el respecte per la tradició i una gran capacitat d'innovar, ens proposa que retornem a l'elaboració artesanal del pa a casa, amb una col·lecció de receptes explicades i il·lustrades pas a pas, a l'abast de tothom. Des de pans rústics, panades, pans integrals, amb fruita seca o llavors, fins a pans d'altres països, pans dolços o les peces clàssiques de la brioixeria; en aquest llibre trobareu tot allò que cal saber per elaborar un pa sa i de qualitat, un pa que té gust de pa, el gust de sempre.

Articles relacionats

  • TU UTOPIA
    CHUNG, BORA
    En esta colección de relatos de Bora Chung –el segundo volumen publicado en Alpha Decay tras el éxito de 'Conejo maldito'– la desbordante imaginación de la autora nos arrastra a una espiral de horror psicológico, sátira mordaz y ciencia ficción despiadada. A través de ocho relatos, la autora explora con una lucidez implacable las grandes ansiedades de nuestro tiempo: la soledad...
    En stock

    19,90 €

  • PUNTO CERO
    MATSUMOTO, SEICHO
    Una nueva novela de Matsumoto protagonizada por primera vez por una investigadora. Un caso que reabre las cicatrices del pasado de la sociedad nipona. En Tokio a finales de los cincuenta, Teiko Itane, una joven de veintiséis años, acepta casarse con Kenichi Uhara, un ejecutivo diez años mayor al que ha conocido a través de un casamentero. Tras una breve luna de miel, Kenichi de...
    En stock

    21,95 €

  • FRANKENSTEIN (EL JARDÍN SECRETO)
    SHELLEY, MARY
    Tras el prematuro fallecimiento de su madre, el temerario doctor Victor Frankenstein tiene un solo propósito: encontrar la manera de vencer a la muerte. Por ello, dejando de lado las consideraciones éticas, se entrega en cuerpo y alma a la creación de un nuevo ser. Pero la situación se le escapa de las manos, desencadenando una cascada de trágicos acontecimientos. En esta g...
    En stock

    39,00 €

  • PRIMER AMOR
    TURGUENEZ, IVAN
    En la primera visita de cortesía que hace a sus nuevos vecinos, el joven Vladímir Petróvich, de dieciséis años, se enamora apasionadamente de la extravagante princesa Zinaída Aleksándrovna, la hija de esta familia aristocrática arruinada. Para él es la primera vez que experimenta todos los matices de este sentimiento: desde los nervios y la exultación hasta la vergüenza y la en...
    En stock

    16,00 €

  • CONFIDENTES, LOS
    GNEUB, CHARLOTTE
    La vida de Karin, adolescente de un barrio obrero de Dresde, gira en torno a Paul, su primer amor; su amiga Marie, que suena con convertirse en la primera mujer en pisar la luna, y la hermana pequena a la que cuida mientras sus padres tratan de mantener la familia a flote. Cuando Paul huye desperadamente al bloque occidental, Karin recibe una visita de la Stasi: de pronto, el r...
    En stock

    16,00 €

  • PARA LEER AL ANOCHECER (N.ED.)
    DICKENS, CHARLES
    Niebla. Campanas a lo lejos. Un reloj marca la medianoche. En un salón victoriano, iluminado por el fuego de la chimenea y el destello tenue de las lámparas de gas, alguien carraspea, toma un sorbo de oporto y comienza a contar una historia. Una historia de fantasmas. Pocos autores como Charles Dickens supieron capturar el temblor que provoca lo sobrenatural cuando irrumpe en l...
    En stock

    16,00 €

Altres llibres de l'autor

  • PAN DE LA MASA A LA MESA
    BARRIGA, XAVIER
    Hacer pan nunca ha sido tan fácil. Hacer pan puede ser algo sencillo, divertido y nutritivo. Además de las 60 recetas completas y bien guiadas, encontrarás una parte introductoria con muchos trucos para que tu pan dure fresco y jugoso el mayor tiempo posible, consejos de congelación y explicación de los pasos que hay que seguir (amasado, reposo, fermentación…) para que los teng...
    En stock

    24,90 €

  • PA, DE LA MASSA A LA TAULA, EL
    BARRIGA, XAVIER
    Fer pa no ha estat mai tan fàcil. Fer pa pot ser una cosa senzilla i nutritiva. A banda de les seixanta receptes senceres i ben guiades de què disposaràs, hi trobaràs una secció introductòria amb molts de trucs perquè el teu pa romangui fresc i sucós com més temps possible, consells de congelació i explicacions dels passos que s'han de seguir (amassat, repòs, fermentació,...) p...
    En stock

    24,90 €

  • PA (EDICIÓ ACTUALITZADA)
    BARRIGA, XAVIER
    Com trobem a faltar aquell gust inconfusible del pa acabat de fer! Doncs pot ser ja és hora que recuperem un dels nostres aliments bàsics -un ingredient que no pot faltar en cap dieta equilibrada- i tornem a gaudir d'un gust i unes aromes ben entranyables, que ens fan retrobar el caliu de casa. Xavier Barriga ens porta la versió actualitzada de Pa, amb cinc noves i original...
    Consultar disponibilitat

    19,90 €

  • COQUES I PASTISSOS
    BARRIGA, XAVIER
    Després del pa, les magdalenes, les galetes i la brioixeria, arriben per fi les coques de Xavier Barriga. La coca és probablement un dels plats tradicionals més universals de Catalunya, que no falta mai a casa ni a les pastisseries de sempre, i que es troba dins la tradició culinària del Mediterrani. En aquest llibre trobaràs una gran varietat de coques classificades segons la ...
    Consultar disponibilitat

    19,90 €