VIURE EL MON DEL VI - GUIA D'EXPERIENCIES D'ENOTUR

VIURE EL MON DEL VI - GUIA D'EXPERIENCIES D'ENOTUR

GUIA D'EXPERIÈNCIES D'ENOTURISME PER CATALUNYA

BASTART I CASSÉ, JORDI

19,90 €
IVA inclós
Consultar disponibilitat
Editorial:
Cossetània Edicions
Any d'edició:
2023
Matèria
Cuina
ISBN:
978-84-1356-313-8
Pàgines:
204
Enquadernació:
Rústica
19,90 €
IVA inclós
Consultar disponibilitat
Afegir a favorits

GUIA AMB MAPES I FOTOGRAFIES A TOT COLOR, QUE RECULL UNA GRAN DIVERSITAT D'ACTIVITATS I PROPOSTES DE CADA DENOMINACIÓ D'ORIGEN DE CATALUNYA. El món del vi és complex i divertit a la vegada. Cada cop hi ha més gent que desitja endinsar-se i viure les experiències que es proposen des de cadascuna de les denominacions d'origen i des d'alguns cellers. En aquest llibre hi trobareu una gran quantitat d'experiències de totes les DO que hi ha a Catalunya: des del tast de vins al celler fins a la visita a la vinya, jocs de pistes per trobar el secret més ben guardat, concerts de música entre els pàmpols i els gotims de raïm, entre altres propostes. També hem afegit a cada DO les botigues on adquirir les millors ampolles, els museus per aprofundir en el coneixement del món del vi i un reguitzell de festes que inviten al tast i la gresca, a més dels productes de proximitat, tant per maridar amb un bon vi com per portar a taula. * Una guia per conèixer rutes de vi, festes, museus, centres d'interpretació, botigues, esdeveniments i una relació de productes de proximitat.

Articles relacionats

  • GRAN LIBRO DE LA COCINA CHINA, EL
    CHENG, HANDA
    EN CHINA, PARA SALUDAR, EN LUGAR DEL HABITUAL «¿QUÉ TAL?», SE DICE «¿HAS COMIDO?». COMER BIEN HACE SENTIRSE MEJOR. Este manual es una introducción a las distintas cocinas regionales chinas: Shandong, en el norte; Jiangnan, en el este; Guangdong, en el sur; y Sichuan, en el sudoeste, con hincapié en la cocina cotidiana. Tofu, arroz y huevos, carne, pescado y verduras, sopas y fi...
    En stock

    49,95 €

  • ARROCES (MESA Y MANTEL)
    LLADONOSA I GIRO, JOSEP
    Todo lo que tienes que saber sobre el arroz para cocinarlo a la perfección . El arroz es un clásico de nuestra gastronomía con múltiples declinaciones: desde el arroz a la cubana que hace las delicias de los más pequeños hasta la festiva paella de langosta o el tradicional arroz a la cazuela. Para cocinarlo con éxito, recurrimos a la sabiduría y la experiencia que Josep Lladono...
    En stock

    21,90 €

  • ESTO ES CIENCIA & COCINA
    WUTH, HEINZ
    ¿Cuándo se debe añadir sal a las legumbres ¿Y a la carne ¿El limón cocina el pescado ¿Y como evitar efectivamente la oxidación del aguacate o palta Descubre la ciencia detrás de la cocina y descubre los consejos y secretos para cocinar como un profesional con Esto es ciencia y cocina. Con este libro, Heinz Wuth utiliza ejemplos cotidianos, explicaciones sencillas e ilustracione...
    En stock

    41,90 €

  • GUIA AUGUSTA
    La Guia Augusta té una voluntat de divulgar i defensar la cuina catalana i els establiments que la practiquen, l'estimen i la defensen en les seves diverses formes. Es tracta d'un recull de MÉS DE DOS-CENTS RESTAURANTS CATALANS reconeguts per la seva expertesa en la cuina nova, tradicional i popular del nostre país. Una guia que neix amb un objectiu sincer: DIFONDRE, DEFENSAR I...
    En stock

    20,00 €

  • DOS CHIFLADOS EN LA COCINA
    BERASATEGUI, MARTIN / DE JORGE, DAVID
    Martín Berastegui y David de Jorge nos presentan 80 recetas de bandera para hacer en casa En este libro encontarás Este no es un manual para consultarlo con cara de vaca mirando un tren pasar y luego devolverlo a la estantería, ¡no!, úsalo, manoséalo, salpícalo de caldo, dale zapatilla y anota con boli, al margen, esas ideas brillantes que pueden inspiraros nuestras fórmulas. A...
    En stock

    32,90 €

  • COCINA CON COQUI
    @COCINACONCOQUI
    ¡Las recetas definitivas para devorar y disfrutar de la mano de Coqui! Conquista Asia con el paladar. Puede que conozcas a Coqui por sus vídeos. Tal vez por su voz, por sus manos o por esa manera tan suya de hacer que todo parezca fácil. Este libro es una extensión de todo eso: más de 80 recetas asiáticas pensadas para que cocinar en casa sea sencillo, accesible y, sobre todo, ...
    En stock

    24,95 €

Altres llibres de l'autor

  • ELS TOP 10 DE CATALUNYA
    BASTART I CASSÉ, JORDI
    DESCOBREIX 150 INDRETS EXCEPCIONALS ON GAUDIR I EXPERIMENTAR EL MILLOR DE CATALUNYA Ja sabem que Catalunya és un país divers amb múltiples racons per descobrir i experiències per viure. Muntanyes, un extens litoral, pobles d'interior que conserven el traçat medieval, viles marineres, castells que marcaven la frontera amb els sarraïns, monestirs esplendorosos, ermites encimbell...
    Consultar disponibilitat

    18,50 €

  • CATALUNYA. 50 RACONS EMBLEMÀTICS
    BASTART I CASSÉ, JORDI
    En aquest llibre hi trobareu cinquanta racons amb encant de Catalunya que heu de visitar, a través d'un recorregut des de Cap de Creus fins al Delta de l'Ebre, i des del Pirineu fins a la Serralada Litoral. Podreu gaudir de castells enlairats, bells monestirs, pobles encimbellats, cales que enamoren, vinyes que ordenen el paisatge, aigües que brollen com per art de màgia, monum...
    Consultar disponibilitat

    23,80 €

  • 100 COSES PER FER A CATALUNYA
    BASTART I CASSÉ, JORDI
    Descobreix Catalunya a partir de 100 propostes que has de fer almenys una vegada a la vida. Podràs visitar d'una manera més original aquells indrets dels quals ja n'havies sentit parlar, o no, o que potser ja havies visitat, però aquest cop ho faràs de manera diferent. Perquè totes les idees del llibre tenen l'originalitat i la innovació com a nexe comú. T'ofereix activitats pe...
    Consultar disponibilitat

    13,90 €