CUINES AMAGADES

CUINES AMAGADES

RUTA GASTRONÒMICA PELS BARS DELS 40 MERCATS DE BARCELONA

FEBRÉS VERDÚ, XAVIER

12,50 €
IVA incluido
Confirmar disponibilidad
Editorial:
Cossetània Edicions
Año de edición:
2020
Materia
Cuina
ISBN:
978-84-9034-921-2
Páginas:
112
Encuadernación:
Rústica
12,50 €
IVA incluido
Confirmar disponibilidad
Añadir a favoritos

L'aventura de recórrer els bars dels quaranta mercats de Barcelona es converteix en una descoberta de les cuines amagades que ofereixen una mica de tot. Cuinar sense pretensions no vol dir sense geni, vol dir sense escarafalls, sense la membrana de l'artifici ni l'elitisme petulant. Aquesta ruta gastronòmica acumula sorpreses. No solament per la presentació o la manera de preparar determinats plats, sinó per la senzilla amabilitat que les dones i els homes de darrere la barra acostumen a dedicar a la clientela. Són gent bregada. Aquesta guia permet retrobar plats molt bàsics que de vegades són una culminació de l'art de la cuina: la cuina ordinària massa sovint eclipsada per l'extraordinària, l'essència fràgil dels petits miracles de la quotidianitat. Cada barri, cada mercat, cada parada i cada bar són un món.

Artículos relacionados

  • PRIMERA VEZ QUE TE DIVERTIRAS LEYENDO UN LIBRO DE RECETAS, LA
    @LASRECETASDEMIMADRE
    Te puedo garantizar que con este libro no solo vas a preparar recetas fáciles, ricas, en muy poco tiempo y con pocos ingredientes, sino que, además, te lo vas a pasar muy muy bien. Sus autoras, LAS RECETAS DE MI MADRE, son uno de los perfiles de cocina que cuenta con más seguidores de Instagram gracias al desparpajo y naturalidadcon los que explican sus recetas. En este libro t...
    En stock

    21,90 €

  • DOLÇOS SANOTS
    ZURRIAGA MITJANS (CROQUETA DE XOCOLATA), LAURA
    Descobreix la pastisseria fàcil i sense sucre amb la reina dels dolços: 80 receptes de postres boníssimes per al cos i per al cap. És possible gaudir d'unes postres delicioses i sense sucre? Amb quin ingredient puc substituir les farines refinades? Com puc evitar els pics de glucosa sense renunciar als dolços? Pastissos, brioixeria, gelats, cremes... Descobreix 80 receptes fà...
    En stock

    21,95 €

  • PICAR Y DISFRUTAR
    ENRÍQUEZ, ELENA
    Recetas deliciosas y sin azúcares refinados para convertir nuestro desayuno, tentempié o picoteo en momentos especiales de los que disfrutar en el día a día.Muchos picamos algo para mantenernos con energía a lo largo del día, y las recetas que propone Elena en este libro se convertirán en el aliado perfecto contra la tentación de los ultraprocesados. Desde bowls, granolas y tos...
    En stock

    19,95 €

  • HELADOS
    PIGNATA, MASSIMO
    ¿Es posible preparar en casa helados de cereza, de mojito, de queso de cabra, de crema de jengibre, de limón con albahaca, de higos, de uva, de manzana con canela, de mandarina con lima, de frutos secos, de tarta Tatin, de turrón de Jijona o de boniato con agave? ¿Y cómo hacer los clásicos de chocolate, frutos rojos, vainilla o stracciatella? Este libro, del maestro heladero M...
    En stock

    24,95 €

  • PASTELERÍA JAPONESA
    KIE, LAURE
    Prepara los mejores dulces japoneses en casa y disfruta de los sabores de la pastelería nipona moderna y tradicional. La repostería es a menudo la gran desconocida de la gastronomía nipona. Sin embargo, en la actualidad, numerosos chefs reinterpretan las recetas ancestrales con una mezcla de originalidad y tradición de la que ha surgido una nueva pastelería japonesa variada, re...
    En stock

    19,95 €

  • 100 RECETAS DE RAMEN Y OTROS FIDEOS
    ÉDITIONS LAROUSSE
    Ramen, fideos chinos, udon, fideos de arroz... son ingredientes de moda y se pueden cocinar fácilmente, en muy poco tiempo y con unos resultados de lo más espectacular. Este libro ofrece 100 recetas que harán las delicias de cualquier persona enamorada de la cocina asiática, con gran variedad de ingredientes, salsas para todos los gustos y una sabrosa selección de platos vegeta...
    En stock

    22,95 €

Otros libros del autor

  • JOSEP PLA O LA VITALITAT
    FEBRÉS VERDÚ, XAVIER
    Durant més de seixanta anys —des del 1920, quan se'n va anar a fer de corresponsal a París, fins a la seva mort el 1981—, Josep Pla va mantenir una activitat literària intensíssima, que es va traduir en milers d'articles periodístics i una quantitat ingent de llibres. Un dels fets més destacables d'aquesta activitat és que, en les circumstàncies tan canviants en què es va anar ...
    Confirmar disponibilidad

    17,50 €

  • APOLOGIA DE L'EMPORDÀ
    FEBRÉS VERDÚ, XAVIER
    El fet de publicar aquests escrits sobre l'Empordà no converteix Xavier Febrés —un dels estudiosos més veterans de Josep Pla— en un autor monotemàtic. També ha publicat llibres sobre França, Itàlia, Grècia o l'Argentina. Senzillament, li agrada aquest tros de país, l'ha recorregut amb un deteniment especial i descabdella una història que encaixa totes les peces gràcies a l'esti...
    Confirmar disponibilidad

    20,00 €

  • ELS PRIMERS CINQUANTA ESTIUS DE L'ALMADRABA PARK HOTEL
    FEBRÉS VERDÚ, XAVIER
    Confirmar disponibilidad

    18,00 €

  • JOSEP PLA: SIS AMICS I UNA AMANT
    FEBRÉS VERDÚ, XAVIER
    La vida de Josep Pla i la lectura de les seves obres ofereixen contínues sorpreses, un dels més seguits de laliteratura catalana. Xavier Febrés ens introdueix en l’univers íntim de Pla a partir de sis amics i una amant,en fa el retrat biogràfic a través d’algunes de les persones més acostades i decisives a diferents èpoquesde la seva vida i ho entrellaça amb la pròpia experiènc...
    Confirmar disponibilidad

    18,49 €